Entries

Край на алтернативните линкове, или как да играете в bet 365 на спокойствие





Как да намеря алтернативен линк за bet 365? Как да залагам онлайн от България? Все по - често чувам този въпрос.


Сигурно това е така защото повечето потребители на bet 365 напоследък се чудят от къде и как да намират алтернативни линкове, през които да влизат в акаунтите си за да играят.

 Има един доста лесен начин и той се нарича Tor Browser Bundle. Това е браузър е базиран на Mozilla Firefox, който използва Tor мрежата за сърфиране в Интернет, която е основна на много виртуални тунели между различни доброволци по целия свят.

Това прави браузъра доста по-бавен от стандартните такива, но пък за сметка на това е анонимен и IP -тата с които браузвате са от цял свят. Така, че всеки, който реши да играе в букмейкъра BET 365 може просто да си свали този браузър и да играе наволя, без да търси непрекъснато алтернативни източници през, които да влиза. Целта е по- висока сигурност, запазване на анонимността и защита на поверителни данни. Благодарение на тези си характеристики Tor мрежата позволява отваряне на всякакви страници, които са блокирани от локалните доставчици, и предотвратява проследяване на дейностите, които се извършват от потребителя от въпросните доставчици.

Tor Browser Bundle ще Ви помогне да се защитите от анализа на потока данни - разновидност на мрежовия надзор, който заплашва личната Ви свобода и конфиденциалността на служебните или личните Ви контакти. Tor обезпечава защита чрез маршрутизация на мрежовия трафик в мрежа от сървъри, стартирани от доброволци по целия свят. Това не дава възможност на външен наблюдател, следящ Вашата интернет връзка, да разбере кои сайтове посещавате, нито Вашето физическо местоположение. Tor работи с много приложения, в това число уеб браузъри, използващи протокола TCP.

Така, че ако търсите алтернативни линкове, или начин да играете в bet 365, изтеглете браузъра от тук и играйте спокойно.
 

Copyright © 2010 • Лига Европа • All rights reserved