Entries

Съдбата на Ориги ще се реши в четвъртък след мача на Евертън в UEFA Europa League




Everton FC in the UEFA Europa League on Thursday

Играчат на Лил Дивок Ориги ще разбаре това, което предстои му през следващия сезон, когато неговият клуб домакин Евертън в UEFA Europa League в четвъртък.

"Нашата раздел Europa League може да се окаже една от Шампионската лига
Divock Origi"
Origi бе подписан от LOSC от Ливърпул това лято, преди той да е веднага заема обратно към Лига 1 страна за един сезон. Оттогава 19-годишният е грабна три гола в първенството и едно в Европа, а сега той се подготвя за Група H двойно заглавната със съседите на Ливърпул.

LOSC ще отиде в първата среща след като се откъсна 1-1 и с двете ФК Кубан Краснодар и Волфсбург, оставяйки ги на две точки зад Евертън в трета. Поради това те са готови да надделее и да стимулира стремежа им за последния 32 място - и това е много настоящата кампания, която е доминираща мисли Origi е.

"За момента, аз съм мислене за Лил, а не Ливърпул", каза Ориги, който блестеше за Белгия в. На 2014 FIFA World Cup "секцията ни Europa League може да бъде Champions League един даден екипи на високо ниво. Ние го познаваме "Ще бъда най-малките детайли, които правят разликата."

Игра в четвъртък също така ще предостави нещо на белгийска среща с Ромелу Лукаку и бивш LOSC играч Кевин Mirallas сега упражняване търговията си на Гудисън Парк. Макар Mirallas е с контузия от края на миналия месец, Origi се радваме да идва срещу клуб страна сънародниците му.

"Ние внимателно раната един друг " каза на Mirallas Origi. "Той ми каза, че ще дойдат тук и да спечели. Отговорих, че ние няма да позволим това да се случи. Кевин е страхотен човек, който ми даде съвети си на английския футбол."

Лукаку, междувременно, е пряк конкурент на Origi за място в атаката на червените дяволи ". Независимо от това, по-младият играч се чувства той може да почерпим вдъхновение от бившия нападател на Челси. "Признавам, че аз гледам нагоре към него", каза Origi. "Възхищавам се на това, което той е направил в английския футбол досега."
 

Copyright © 2010 • Лига Европа • All rights reserved